tvoříme svobodný prostor

Tej Steiner: Resonanční dohody

10.11.2010 18:47

V posledních patnácti letech jsem měl tu čest ukazovat tisícům lidí, jak používat Kruhy srdce k hlubšímu propojení s ostatními. V současné době lidé začínají používali své vlastní Kruhy srdce v nejméně 17 různých zemích po celém světě. Kruhy srdce pokračují, protože model funguje.

Ale na začátku roku 2010 jsem dočasně přestal nabízet trénink Kruhů srdce, protože jsem rozvíjel něco, co obsahují, ale co Kruhy značně přesahuje.        

Při mnohaletém vedení malých skupin jsem stále pozoroval, jak v nich vznikají velmi specifické 'Rezonanční dohody', které děláme mezi sebou, ale které se vztahují na všechny společenské vztahy a organizace, nejen na Kruhy srdce! Viděl jsem, že společně tvoříme tyto dohody: 

  • Lidí se automaticky hlouběji spojují 
  • Větší radost a inspirované akce vznikají spontánně
  • Rozdíly jsou řešitelné snadněji
  • Vzájemná péči se stává normou

A nezáleží na tom, jestli je to v rámci rodiny, církve, firmy nebo na večerní party. Tvoření těchto dohod probíhá ve všech sociálních interakcích! 

Tyto Rezonanční dohody přivádějí lidi do jejich srdcí a do okamžiku Tady a Teď. Nahrazují pravidla, která nám říkají, jak bychom se měli podporovat pro zjistit toho, co chceme dělat. Vytvářejí 'životní proces', který generuje zaměření a plné propojení jednoho s druhým. 

I když jsou tyto rezonanční dohod velmi specifické, jsou také 'obecné' a platí pro všechny sociální interakce a poskytují zcela nový způsob spolupráce s druhými v těchto časech transformace. 

Během posledních 10 měsíců, jsem nahrával, jak s těmito Rezonančními dohodami pracovat a jak mohou být použity v rodinách, organizacích a firmách, jakož i v našem vlastním každodenním životě. 

Chci se s Vámi podělit o tyto dohody! Máte-li zájem, poslechněte si 'Pět Rezonančních dohod

https://tejsteiner.bandcamp.com/track/an-introduction-to-the-5-resonant-agreements

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist