tvoříme svobodný prostor

Tanec Luny – Element Ohně

10.06.2010 21:23

 

Zdravím Vás, Lidské Bytosti, Tanečnice Luny, Ženy, Matky, Dcery,

 

dovolujeme si Vás tímto pozvat k červencovému dění na Kubasově chalupě v Sudislavi nad Orlicí:

 Tanec Luny – Element Ohně

s italskou lektorkou Surya Cinzia Donnoli

3. – 4. července 2010

 

Tanec Luny je - nalézt cestu k vlastní kreativitě a začít tvořit. Porozumět potřebám, které mám jako žena teď, v tomto okamžiku. Pochopit sebe sama, zkontaktovat nejvnitřnější část svého já takového, jaké skutečně je a přijmout jej takové, jaké je. Nalézat odpovědi na své otázky v pohybu, v těle, v tanci. Rozpoznat vlastní limity, momenty slabosti, ale také svou obrovskou sílu, která je nám k dispozici až ve chvíli, kdy pochopíme, odkud ji čerpat.

 

Tanec Luny

Je cesta ke znovuobjevení potenciálu ženy - skrze spontánní tanec, výrazový tanec, pohyby vycházející z technik břišních tanců a meditační techniky. Přináší vědomé prožívání energie 4 elementů: země, vody, ohně a vzduchu a pochopení, jak se proměňují energie našeho těla v průběhu lunárního cyklu. Na konec vytvoříme předmět síly, Měsíční pás, se kterým budeme společně tančit v obřadu Uctění Matky Země a naučíme se, jak ho používat k léčení a k posílení našeho pouta k Matce Zemi.

 

Organizační poznámky:

 

Termín konání

03-04. červenec 2010 – Element Ohně

Příjezd: vždy v pátek do 21:00 nebo v sobotu nejpozději do 8:30

Místo konání:
Kubasova chalupa
562 01 Sudislav nad Orlicí č.p.11
(podhůří Orlických hor)
Tel: 737 360 945
e-mail: monkuba@seznam.cz

ubytování:                                                                                                                                        - - - Sudislav – ve společných prostorách (spacák s sebou)
- pro náročné je tu možnost rezervovat ubytování v penzionu Koliba, \Hrádek, tel 465 524 336 https://www.koliba.penzion.com/index.php, nebo penzion Vlasta Novák, Hrádek, tel 777 550 433

 S sebou:         

- pro tanec: pohodlné oblečení, které vám nebude bránit v pohybu a ve kterém se budete cítit dobře, sukni nebo větší šátek

- pro relaxaci: teplé ponožky a mikinu, polštářek a lehkou přikrývku

- pro sebe: otevřené srdce a chuť tančit

- pro element Ohně: oblečení v barvách červená, oranžová, žlutá (v rámci možností), svíčku s podložkou (miska, talířek,…)

 

Cena:

2400 Kč za osobu

Pro potvrzení rezervace na Cyklus Tance Luny je nutno uhradit zálohu 1000 Kč a napsat o tom krátkou informaci mailem na monkuba@seznam.cz. 

Číslo účtu: 1184587073/0800

Variabilní symbol: Vaše rodné číslo ve tvaru RRMMDD,

do poznámek prosím napište: Tanec Luny – Oheň

 

Přejeme Vám Čarokrásné Bytí

a těšíme se na případné Setkání s Vámi

S  Láskou a Pokorou  

Michal a Monika Kubasovi

www.cestasrdce.cz

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist