tvoříme svobodný prostor

Spolupráce s HT

27.03.2009 08:50

 

V České republice je spousta organizací, sdružení a společností, které se věnují činnostem podporujícím spiritualitu a duchovní rozvoj. My se nezaměřujeme na to, co nás rozděluje, ale hledáme to, co nás všechny spojuje. Rádi se účastníme jiných akcí, a jsme rovněž rádi, když se lidé z venku účastní našich. Pokud mají zajímavou akci, můžou nám poslat upoutávku, případně nás požádat o záštitu nad realizací jejich projektů. Nabízíme jim také možnost prezentace na některém z našich celorepublikových setkání.

Pro všechny typy spolupráce musí být splněna základní podmínka, a to že myšlenky akcí či projektů rezonují s myšlenkami HT. Ty jsou vyjádřeny v našem dokumentu Nová spiritualita. A v Radě jsme vytvořili nabídku, jak můžeme spolupracovat:

Prezentační forma spolupráce je vhodná pro seznámení účastníků našich setkání s programem či projektem a může probíhat jako přednáška, hra nebo i jinak na některé z našich akcí. Zveme lidi zvenčí mezi nás a rádi poznáme, co dělají. Projekt či aktivitu podporujeme tím, že o ní píšeme v pozvánce, která jde do naší databáze, a následně píšeme o našem prožitku v Kronice a také tvoříme prostor pro ohlasy.

Reciproční forma spolupráce spočívá v tom, že rozesíláme pozvánky do databáze našich příznivců,  umisťujeme informace o akcích, projektech nebo činnostech na naše webové stránky a po akcích dáváme do sekce „Jak žijeme v HT“  reportáže nebo ohlasy na akci. Takovou akci poznáte tak, že má právo používat logo „HT podporuje“. Na oplátku jsou akce HT propagovány přes databáze našich přátel, případně na jejich webových stránkách. Tato spolupráce je založena na vzájemné důvěře, ale v žádném případě neposkytujeme databázi našich příznivců třetí straně.

Obchodní  formu spolupráce navazujeme tehdy, když chceme zorganizovat akci s externím lektorem. Takové akce organizujeme pod logem „HT pořádá“ a podléhají pravidlům transparentního financování akcí HT.

A nově nabízíme lidem mimo HT možnost propagace na našem webu HT komunitaprostor upozorňovat na své aktivity. Tuto možnost mají samozřejmě i všichni naši příznivci a patroni, těm ovšem nabízíme i uveřejnění odkazů na jejich stránky na našem oficiálním webu v sekci Spřátelené weby., kde mají ve svých profilech

Podrobnosti najdete zde.

 

Hledáme sponzory

Velice nás těší, že mnoho lidí má zájem podporovat šíření nové spirituality. Pomocí přijímaných peněz či darů se nám daří lépe a účinněji se zapojovat do celosvětového dění, více působit v rámci České republiky, podporovat projekty, které vedou k uvědomění si vlastní hodnoty a tím posilovat účinek našeho působení na okolí. Dárci také ukazují, že jim záleží na tom, aby se duchovnost stala nedílnou součástí života naší společnosti.

Každý máme nějaké sny. Sny o tom, jak by mohla vypadat společnost, v níž žijeme a tvoříme její nedílnou součást. My v hátéčku máme také sny. A lidé, kteří chodí na naše akce, vědí, že jejich sny jsou i našimi sny. Protože kdo jsou oni a kdo jsme my? My jsme pouze lidé, kteří se rozhodli, že je načase realizovat svoje sny. Nejdřív malé, pak větší, a nakonec… zjišťujeme, že žádný sen není tak nereálný, aby se nedal uskutečnit!

Prvním naším snem bylo založit občanské sdružení. Domluvit se na pravidlech, jak taková organizace může fungovat. Vytvořit stanovy, zařídit věci na úřadech… Povedlo se. A proto teď věříme ve větší a větší sny: vlastní kancelář; zaměstnanci na plný úvazek; technické vybavení… A s radostí sledujeme, jak se nám i tyto velké sny začínají plnit!

A co můžete udělat pro nás vy? Prosíme - vyberte si oblast, která vám udělá největší radost. Která nebude pro vás velkou zátěží a nám velice pomůže. Můžete třeba sponzorovat:

Reklamu a propagaci:

  • časopisy, rádio, TV
  • výroba tištěných propagačních materiálů
  • výroba reklamních předmětů: trička, tužky,…

Běžný provoz:

  • překladatelskou činnost - odměny překladatelům a korektorům
  • propůjčení vhodných prostor na semináře nebo běžná setkávání
  • vytvoření a provoz nového webu - informace zde

Kancelář HT + 1 až 2 pracovní místa:

  • pracovní místa - platy + odvody
  • pronájem kanceláře + provozní náklady (energie, telefony, spotřební materiál…)
  • služební auto

Materiální zabezpečení:

  • Přenosný, ale výkonný CD přehrávač + bedýnky
  • Přenosný videoprojektor s připojením na počítač
  • Notebook

Zajistili jsme také možnost odpočtů darů z vašich daní. Odpočet z daní je možný z částky 2000 Kč a vyšší, v případě sponzoringu více organizací se částka sčítá. Více informací je na našich webových stránkách nebo Vám je podá Laco (lacola@atlas.cz)

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist