tvoříme svobodný prostor

Setkání na Borovici

27.04.2008 10:25

Původně to měla být čistě obyčejná rada sdružení, jaké máme každý měsíc a tentokrát měla být v Mladé Boleslavi. Nějak jsme si to naplánovali, ale pak se začaly dít věci, takové ty, které vesmír zařizuje bez našeho vědomí a prostě tvoří něco, co naprosto nečekáme a tak se rodí něco supr. Jak to vzniklo, je hodně dlouhý příběh a prostě to byla akce, která se zrodila ze dne na den.

 

Objevila se příležitost a my jí hbytě využili, setkali se, pobyli spolu, pokecali, strávili spolu víkend od 25. do 27. dubna v nádherném prostředí rekreačního střediska Lites na Borovici, kousek od Mnichova Hradiště. https://www.arb.cz/ .

 

Ten víkend se dělo na Borovici spousta spirituálně laděných věcí a objevili se tam fakt zajímaví lidé, kteří se sčuchli na Nové Zemi https://novazeme.ning.com/ . Tahle akce byla velmi spontánní a program jsme tvořili na místě podle toho, jak nám velelo srdce. Vedle Rady sdružení a semináře Reiki, který vedla Blanka, jsem prožili klasické i dynamické meditace, zpívání s kytarou, tancování ale i sdílení v Kruhu srdce.

A hlavně jsme objevili nádherné a přátelské místo, které nás inspiruje k dalšímu tvoření, k pořádání dalších setkání.  Moc děkujeme Janě, která tohle místo vybudovala a chce ho zapojit do Tvoření Nové Země.

Ale zlatý hřeb programu byl sobotní přechod ohně, kterým nás skvělým způsobem provedl šaman Jirka. Odhodili jsme do ohně svůj strach a hluboce se spojili se svým nitrem a se Zemí.

Magické tance v rytmu indiánských bubnů a zpěv nejstarších písní lidstva nám dokonale vyčistily neklidnou mysl a vrátily nás do srdce, kde je možné vše...

...dunění bubnů vytváří tu správnou atmosféru

...kdy se dějí na Zemi zázraky

 

(foto Jirka Škvrna a Zdenka)

kompletní fotogalerie

Zpět

Něco hudby k dokreslení atmosféry

 

 

 

Diskusní téma: Setkání na Borovici

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist