tvoříme svobodný prostor

Řekněte OSN, že jsme všichni jedno

21.08.2008 11:05

Zvláštní časy si žádají zvláštní činy. Lidstvo je dnes rozděleno a čelí tolika vážným krizím, že musíme změnit náš náhled na svět, abychom ho byli schopni zachovat takový, jak ho známe.

Je to poměrně dramatické tvrzení, ale je to tak. Status quo už nefunguje.

Musíme se spojit a jasně prohlásit, že terorismus a anti-terorismus, finanční kolapsy a jejich vládní sanace, ekologická devastace a špatné vynucování ekologických zákonů a mnoho dalších destruktivních politik, musí zmizet.

A aby toto bylo možné, musí se změnit i naše podkladová přesvědčení, jež tyto destruktivní politiky vytvořily a udržují je na tomto světě.

Musíme si uvědomit něco, co už víme - a veřejně prohlásit jednou provždy, že jsme součástí jednoho celku s mnoha dimenzemi, kde každá doplňuje druhou - jsme všichni Jedno. Vlastně čím dříve si toto uvědomíme, tím dříve tyto závažné krize, kterým momentálně čelíme, zmizí.

To je další dramatické tvrzení, ale je také pravdivé.

To, že jste dostali tento email, znamená, že někdo věří, že jste mezi těmi, kteří rozpoznají pravdu v tom, co říkáme. To, že jste dostali tento mail, také znamená, že někdo si myslí, že je důležité, aby se právě váš hlas přidal ke globální výzvě, která je den ode dne hlasitější. Lidé na celém světě se probouzejí k uvědomění, že jsme všichni Jedno Lidstvo a toto uvědomění pak změní i naše chování k sobě navzájem. 

V druhém kroku… přijměte naši petici a dejte o ní vědět  co nejvíce lidem! A nezapomeňte se dívat, jak počet podpisů narůstá.

Všichni můžeme být zdrojem historických změn, pokud přijmeme odpovědnost za náš společný úkol.

Děkuji

Anna-Mari Pieterse

 

PETICE JEDNOTY HUMANITY’S TEAMU K OSN

Možná ta nejdůležitější petice, která byla kdy zorganizována… pro nové lidstvo, novou zemi a novou spiritualitu. 

Humanity’s Team se snaží získat 50 000 podpisů, aby OSN vyhlásila Den Jednoty - den, který bude vyhrazen pro jednotlivce, společenství a celé národy, aby všichni společně oslavovali, diskutovali a zakoušeli to, co máme společné i to, co je mezi našimi kulturami odlišné, jako naši Jednotu. Den, který má spojit celý vesmír do jedné velké lidské rodiny.

První krok vám zabere pouhých 30 sekund. Připojte se k tisícům ostatních, kteří tuto petici již podpořili. Pokud si v tento den připomeneme kým a čím jsme, brzy si uvědomíme, kým a čím jsme každý den! Potom bude zde na zemi ráj.

JSME VŠICHNI JEDNO!

Přečtěte si Petici JEDNOTY (Vyhlášení Dne Jednoty)
Podepište Petici JEDNOTY – již více než 600 podpisů!

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist