tvoříme svobodný prostor

PF2010 a aktuální dění v HT

23.12.2009 11:13

 

Krásný vánoční čas HT přátelé,
 
velice Vám děkujeme za Vaši přízeň, podněty a účast na našich společných akcích. Doufáme, že jste si každý našli to, co Vás zajímá a obohacuje. Tento rok jsme Vám nabídli směs seminářů (Kruhy srdce, Duch HT, Obejmi změnu, Jóga smíchu), přednášek (Co nám brání realizovat Tajemství?) a volných setkání. Můžete si s námi zavzpomínat pohledem do naší kroniky, kam ukládáme reportáže a fotky. Děkujeme Kamile, že se nám o ni tak pěkně staráš!
 
Kromě toho, že pro Vás připravujeme všechny tyhle akce, setkává se Rada HT na svých pravidelných zasedáních, aby projednala provozní věci. Všichni patroni mají účet na yahoogroups, kde jsou radní zápisy uloženy. Poslední setkání Rady bylo zvlášť důležité a tedy, pokud chcete vědět, co Vás čeká v příštím roce, můžete nahlédnout do přiloženého zápisu. (pouze v emailu - pozn.redakce)
 
Naše hnutí je součástí velké světové rodiny. Pravidelně Vám přinášíme informace z celosvětového hnutí HT - poslední zpravodaj se pro Vás právě překládá. Všechny ty zpravodaje, příručky, petice, weby, to vše připravuje naše skvělá Monika Jamborová. Děkujeme!
 
Příští rok se těšíme na celorepublikové výroční setkání příznivců a členů HT - Patronium, které se bude konat v A-Centru na Karlíně v Praze. Bude se projednávat směrování HT na rok 2010, volba členů do Rady HT a volba koordinátorů - statutárních zástupců občanského sdružení. Všichni jste srdečně zváni!
 
Dovolujeme si Vám v tomto kouzelném čase popřát vše radostné, ať Vás láska, zdraví a radost doprovází na každém kroku a celý nadcházející rok je k Vám štědrý v plnění všech Vašich přání.
 
S láskou a pokorou
Rada HT - ČR, o.s.
 
---------------------------------------
 
Prosíme podpořte naši petici za světový Den jednoty:
 
Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist