tvoříme svobodný prostor

Petice za celosvětový den Jednoty

31.08.2009 11:18

Petice za den Jednoty – možná jedna z nejdůležitějších peticí, která kdy byla vyhlášena...

Humanity’s team chce sesbírat 50 000 podpisů, aby přesvědčila Spojené Národy k vyhlášení Dne Jednoty, dne , který může sloužit lidem, společenstvím, národům k oslavě, prožitku a uznání toho, že jsme součástí Lidstva, toho, co máme společné, s uznáním a respektem k našim vzájemným a jedinečným kulturním odlišnostem.


První krok Vám zabere jen 30 sekund.

Připojte k tisícům dalších, kteří podepsali tuto petici. Tím, že si v ten den připomeneme kým a čím jsme – že jsme Jeden propojený celek - Jedno lidstvo může si více a více lidí na světě připomenout, to, co máme společné, abychom se spolu dokázali o sebe a o naši planetu lépe starat.

Známé osobnosti jako například nositel Nobelovy Ceny za Mír Arcibiskup Desmond Tutu, Deepak Chopra, Marianne Williamson, Neale Donald Walsch, Timothy Freke, Barbara Marx Hubbard, Gary Bailey, Janis Roze, Joe Vitale, Yoko Ono, David Brabham, Taddy Blecher a James Twyman ji už podepsali. Přidáte se?  

  Děkujeme, že jste se přidali!

Petice za Celosvětový Den Jednoty – Spojeným národům

Domnívám se:
1. že přesvědčení o tom, že jsme všichni jedno, propojeni a navzájem na sobě závislí, a to s Bohem, životem i každým z nás, je duchovní poselství, které současný svět potřebuje pro láskyplné a dlouhodobě udržitelné zodpovězení těch nejpalčivějších otázek, kterým dnes lidstvo čelí.
2. že svět nemusí vypadat tak, jak dnes vypadá - že i jednotlivci ho mohou změnit pomocí síly duchovnosti.
3. že lidé jsou dobří a jejich potenciál je neomezený a že společenská změna začíná změnou v každé/m z nás. Proto uznávám důležitost trvalého propojení se s mou božskou podstatou a vnitřní moudrostí. Díky němu se mohou projevit ty nejvyšší a nejlepší úrovně lidských schopností pro dobro všech.
4. že mé přání podpořit duchovní principy, globální etiku a univerzální hodnoty jako respekt, spravedlnost, mír, čest, svoboda, odpovědnost a spolupráce, je zdrojem tohoto prohlášení.
5. že lidé se navzájem potřebují, aby přežili. Domnívám se, že „jsme v tom společně“ a že naše soužití vzkvétá s tím, jak navzájem poznáváme to společné i odlišné v nás. Prohlašuji, že chci spoluvytvářet kulturu, ve které se mohou všichni lidé na světě podílet na řešení našich globálních problémů celostním, pozitivním a transformativním způsobem a žít společně v míru.
6. že jednota obsahuje vše, co obsahuje život - včetně součástí, které považujeme za "jiné". Uvědomuji si, že celistvost může být dosažena pouze uznáním unikátnosti, krásy a účelu všech součástí života, a že toto uvědomění začíná u mě samotné/ho.
7. že jsem součástí nově objevujícího se vědomí, které podporuje ducha otevřenosti, zvídavosti, spojení a vztahu se sebou a celým vesmírem. Vědomí, které uznává zázračnost, krásu a záhadnost všeho.
8. Prohlašuji, že nastal čas na změnu a věřím v důležitost ustanovení dne, který bude sloužit celému lidstvu na diskusi, oslavování a prožívání jednoty.

stránka s peticí - česky


  Důležitá období volají po důležitých činech. Chceme oficiálně prohlásit, že jsme všichni součástí propojeného celku, který se skládá z mnoha různých částí, které se vzájemně doplňují.

Jsme jeden Celek a žádáme Spojené Národy, aby vyhlásili Celosvětový Den Jednoty

Podepsat petici, klikněte tady: https://www.humanitysteam.org/node/1219 (česky)

Původní anglické znění petice, tady: https://www.humanitysteam.org/sai/oneness-petition/document
Anglický podpisový formulář, tady: https://www.humanitysteam.org/onenessdaypetition -  dole na této stránce si také můžete přečíst komentáře – vzkazy lidí z celého světa, sami také můžete při podpisu vepsat komentář

Vaše osobní údaje nebudou nikde jinde poskytnuty.

Děkujeme za Vaši podporu!

Humanity’s team Česká republika www.humanitysteam.cz

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist