tvoříme svobodný prostor

Patronium 2009 a Rada HT

05.02.2009 21:26

Na přelomu ledna a února se uskutečnilo v Praze Michli zasedání Rady HT a proběhlo naše již třetí výroční Patronium.

Rada se sešla 31.ledna ještě ve starém složení, ale s mohutnou podporou nových kandidátů a projednala spoustu záležitostí. Jsme rádi, že s námi je opět Markétka, která se vrátila ze Švýcarska, ale i Žanetka, která teď bydlí v Dánsku a chce pracovat v radě i na tuto vzdálenost. Chceme jí v tom podpořit. (Zprávy z Rady HT 02/2009)

1.února 2009 jsme oslavili naše výročí opět v Domově Sue Ryder. Sešlo se nás celkem 22, z toho bylo 16 patronů. Důležitým bodem byla volba nové Rady, která teď pracuje ve složení Jarmila Dušková, Žaneta Jacobsen, Kamil Krbálek, Ladislav Lászlo, Markéta Bühler, Hana Pavlová, Ladislav Chudáčik, Eva Kopřivová, Jiří Škvrna, Iveta ... a Blanka Vodvářková. Členy revizní komuse byli zvoleni Michael Chlad a Jana Theisingerová. A na závěr Rada potvrdila koordinátorský tandem ve složení Markéta Bühler a Ladislav Lászlo.

Samozřejmě to nebyla jen úředničina, ale příjemné setkání přátel plné pohody, sdílení, vzpomínání i plánů do budoucna. Milým hostem pak byl Radovan Dluhý, který stál u zrodu Humanity´s Teamu, dlouhá léta spolupracoval s Nealem Walschem a byl prvním světovým koordinátorem.


Vyhledat další podobné snímky na: Humanity's Team Ceska republika
 

Zpět

Prezentace pro Patronium

 

Události, setkávání a tvoření v roce 2008 připravila Blanka Vodvářková.

Náš kontakt se světem připravila Žanetka Najdeková

HT v roce 2009 připravil Kamil Krbálek


Vyhledat další podobné snímky na: Humanity's Team Ceska republika

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist