tvoříme svobodný prostor

Oslava Zrození nadcházejícího Slunečního Věku – “Květinového Slunce”

08.06.2009 10:33

 

Gil Aguilera, bojovník kmene Apač, nám před několika dny zaslal Poselství ze Shromáždění Rady starších v Arizoně, kterého se zúčastnil v dubnu letošního roku. Dle jeho slov bylo toto shromáždění Přelomové 

Michal a Monika Kubasovi

------------------------------------------------------------

Drazí přátelé,

Majské Proroctví říká, že rok 2012 uvede “Nový Věk”. Příští Sluneční Věk bude “Květinovým Sluncem” (The Sun of Fowers). Bude to čas návratu Božské Ženy a Božského Muže, aby se sjednotili a stanuli bok po boku jako Jeden.

Ve dnech 18. – 28. dubna, kdy se konalo v Severní Arizoně Shromáždění Rady Starších “Return of the Ancestors”, nám bylo předáno Majským stařešinou Donem Alejandrem Cirilo Perezem Oxlaj následující poselství:

“Nechť tato slova dosáhnou všech koutů světa. Všichni ti, kteří jsou přítomni na tomto shromáždění, budou poslové těchto Proroctví, zvěstovatelé Míru, bojovníci chránící naši Matku Zemi a chránící všechny ty, kteří ji obývají: bratry zvířata, stromy, všechny živé bytosti a svět kamenných bytostí. Společně se nám to může podařit. Společně můžeme přinést mír.

Nyní jsme v přechodném období k Šestému Světu, ke Květinovému Slunci – otevřete svá srdce a své duše.”

Záměrem Duchovních setkání s Bytostmi v Evropě je pomoci účastníkům těchto shromáždění připravit se na tento Nový Věk. Ústředním bodem těchto setkání budou Posvátné obřady a rituály. Denních a večerních obřadů se budou moci přítomní zúčastnit modlitbami, písněmi, vyprávěním příběhů, tancem a sdílením tradice. Záměrem je přinést novou inspiraci a směřování k Míru, k novému Porozumění pro celé lidstvo a pro léčení Matky Země.

Rozezníme bubny a svůj hlas. Přineseme květiny a svíce k posvátným obřadům. Oblékneme na svá těla tradiční sváteční šat. Uctíme Matku Zemi, oslavíme Život.

Až se setkáme, setkáme se v Posvátném kruhu, ve kterém nikdo není lepší a nikdo není horší než druhý.

Nechť naše děti najdou naději a radost v příchodu Květinového Slunce.

 

MitaKuya Oyasin

Zdravím Vás s Láskou, všichni moji Blízcí, 

Gil Aguilera a Estrella Chalchiyolotl Apolonia

--------------------------------------------------------

„Dny Posvátného Ohně“ ve dnech 27. – 28. června 2009

Kubasova chalupa
562 01 Sudislav nad Orlicí č.p.11

 

Těšíme se na setkání s Vámi
Michal a Monika
Kubasovi                                                                                   

www.cestasrdce.cz

736 510 394

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist