tvoříme svobodný prostor

Nealova výzva

01.03.2009 18:00

jeden starší text z archivu (2007)

------------------------------------------

Je před námi skvělá příležitost!
 
Buďte zdrávi, moji drazí přátelé z celého světa…
Jsem Neale Donald Walsch, autor série Hovory s Bohem a píši Vám tento dopis, protože vím, že vás HSB hluboce zasáhly, snad i dokonce změnily způsob, jakým pohlížíte na život a ubíráte se světem. Každý den dostávám dopisy z celé zeměkoule od lidí jako vy, kteří mi sdělují, že Hovory s Bohem navždy změnily jejich životní zkušenost. Věřím, že patříte mezi ty, kteří to tak cítí.
Nyní Vám píšu, abych Vás poprosil o pomoc. Činím tak ve jménu poselství, které otevřelo vaše srdce novému pojetí Boha a novému způsobu života. A tak prosím čtěte dál.
Rozhodnutí poslat to dál
Nebylo by báječné, kdyby radost a svoboda, znovu zažehnutá láska k životu a obnovený pocit jednoty, které jste zažili díky odkazu HSB, mohlo zažít mnoho dalších lidí?
Myslíte, že by náš svět byl lepším místem, kdyby každý chápal Boha a Život novým způsobem? Je-li vaše odpověď ano, chci abyste věděli, že i malým činem můžete pro náš svět udělat velmi mnoho.
Vy jste tak učinili už tím, že jste se připojili k Humanity’s Teamu. Už tím jste prohlásili, že si přejete udělat, co bude ve Vašich silách, abyste pomohli uzdravit naší planetu od jejích posledních zbývajících neúplných představ a falešných myšlenek o tom kdo jsme a proč jsme zde.
Jsem Vám velmi vděčný, protože teď už to vím - díky Vám, že sen, se kterým nás všechny Hovory s Bohem představily, se stane skutečností.
Aby se tento sen vyplnil, zabývá se Humanity’s Team velmi reálnými a praktickými pozemskými aktivitami. Nedejte však na má slova. Prosím, prosím prověřte si to. Jděte na www.HumanitysTeam.com a klikněte na Co Děláme (What we are doing). Tam naleznete praktický a konkrétní akční plán, jak napomoci uzdravení našeho světa.
Potom uvidíte, že Vy a Já, tvoříme prostřednictvím této báječné celosvětové sítě lidí první velké, lidsky prosté duchovní hnutí 21. století – Hnutí za Občanská Práva Duše – konečně zbavující lidstvo trápení ze svých přesvědčení o násilném, rozhněvaném, mstivém a povýšeném Bohu.
Vy řídíte plán
Toto dílo bude vykonáno. Tohoto cíle bude dosaženo. Úkol bude splněn. Není otázkou jestli, nýbrž kdy.
Odpověď na tuto otázku máte Vy ve svých rukou. Jestliže cítíte, že by poselství Hovorů s Bohem a Nové Spirituality mohla posunout kolektivní ozdravování lidstva výrazně vpřed, vyzývám Vás, abyste se ke mně připojili na cestě k vyšší úrovni osobního závazku, že se tak stane.
Vím, že jste velmi zaneprázdnění. Vím, že tvrdě pracujete také pro svoji rodinu, že se snažíte pomoci ve své vlastní komunitě, že děláte cokoliv, co můžete a jak nejlépe umíte, abyste zlepšili životní podmínky těch, kteří jsou na vás závislí. Proto Vás tady žádám jen o maličko více.
Mějte prosím na paměti, že když uděláte jen o trošku více, můžete udělat velmi mnoho pro celý svět.
Prosím staňte se pravidelným dárcem Humanity’s Teamu. Dárcem času, úsilí a peněz. Potřebujeme všechny tři a potřebujeme je právě teď. Tak jako všichni ostatní. Požadavky na nás všechny jsou obrovské. Proto žádám jen o trošku více.
Kdybyste souhlasili s tím, že věnujete na toto globální úsilí jen 5Kč denně, změnili byste svět.
Zázraky se dějí – skrze Vás
Věříte tomu? Věřte. Protože kdyby VŠICHNI z vás udělali to, o co jsem zde žádal, měli bychom finanční zdroje, abychom okamžitě zrealizovali akční plán Humanity’s Teamu v plném rozsahu.
Prosím, klikněte zde, abyste se dostali přímo na tento akční plán. Věnujte sedm minut na jeho prohlédnutí. Pokud souhlasíte, že to stojí za 5 Kč denně z vašich zdrojů, abyste nám pomohli zrealizovat tuto vizi, prosím následujte jednoduché pokyny na uvedené webové stránce.
Děkuji vám z hloubi srdce za ochotu věnovat pozornost této unikátní možnosti. Děkuji, že se na to podíváte, že nezavrhnete to, o co Vás tady žádám, aniž byste uvážili význam uvedeného pro vaší duši. Děkuji vám za velkorysost ohledně vašeho času a za každý dar, který nám poskytnete.
Děkuji vám, že vaše členství v Humanity’s Teamu znamená každý den o něco více.
Jste mou inspirací!
Neale Donald Walsch
 Copyright © 2007 - Humanity's Team - All rights reserved

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist