tvoříme svobodný prostor

Na vlně Jednoty aneb léto a podzim s HT

23.07.2012 18:23

Milí přátelé a příznivci HT,

jak se Vám prázdninuje? Do léta jsme vpluli s přívalem sluníčka i bouřlivých nocí, ale my cítíme pohodu a harmonii, které plně rezonují se společnou energií vytvořenou při našich akcích v první polovině roku.

I v nadcházejících týdnech a měsících se totiž chystá několik zajímavých setkání a prožitkových happeningů, o kterých Vás chceme dnes s radostí informovat.

Máte chuť si poslechnout, co se děje v Radě občanského sdružení? Připojte se zítra, tj. 24.7. 2012 od 19h30 k našemu telekonferenčnímu hovoru na Skype. Pro více info kontaktujte, prosím, Davida na e-mailu freida@gentlemail.cz či přes Skype na jbs.europe.david.

Již delší dobu chceme uspořádat přátelské volejbalové klání, takže pokud budete na začátku srpna mít chuť si „jen tak plácnout J“, dejte nám vědět na freida@gentlemail.cz . Předběžný termín a místo: pátek 3.8. 2012 od 17h30 v areálu Gutovka, Praha https://www.gutovka.cz/Sportoviste/Beachvolejbal.aspx

Konec prázdnin bychom o víkendu 31.8. – 2.9. rádi oslavili jarmarkem v obci Žítková (https://www.zitkova.cz/fotografie/podzimni-zitkova), a to ve spojení s naším dlouholetým příznivcem, spisovatelem Michalem Čagánkem, který je v těchto chvílích na své Pouti Jednoty ve Francii.

Pokud fandíte českým a moravským řekám a vodáckému dovádění, potěšíme Vás možná zprávou, že se po skvělé červnové akci Splavování Berounky chystá její „moravské pokračování“, a to doslova na řece Moravě! Její splavování připraveno na víkend 8.-9. 9. 2012. Bližší info podají Honza Kroča (kroca@seznam.cz) či Laco Lászlo (lacola@atlas.cz )

Ještě v měsíci září začne Diana Freiová své andělské semináře, koučovací sezení a on-line kruhy jednoty. Podrobné info přiletí co nejdříve!

To už se pomalu dostáváme do podzimního kalendáře, který nabídne další zajímavé akce. Zatím předběžně můžeme sdělit, že se na září chystá další Procházka po mystických místech Prahy s Honzou Kročou, dále prožitkový víkend v Hovězí, okres Vsetín (27.-30.9. 2012), přednáška Zdeňka Chumchala o finanční hojnosti v duchovním a neziskovém sektoru (na přelomu září a října 2012) a znovu superúspěšné divadelní představení 4 dohody (v první polovině října, přesný termín budeme vědět a sdělíme do 14 dnů, hlaste se, prosím, však již teď na dianafrei@email.cz).

Naše dlouholetá příznivkyně a výjimečná plavkyně Vlastička Čudanová otevírá od října vzdělávací cyklus Zdraví, štěstí a úspěch, který bude svým zaměřením nepochybně jedinečný – více v jejím přiložené pozvánce.

A pak nás čeká dlouho očekávaná událost: dne 24. října oslavíme Světový den Jednoty! Přidáte se k nám? Budete slavit u sebe doma nebo vyrazíte ven? Naším záměrem je prožít tento den spolu a v duchu aktivit, se kterými plně souzníme. Vybrali jsme si prozatím objetí zdarma neboli světové známé FREE HUGS, malování mandal, jógu smíchu a možná i další skvělé prožitkové chvíle…Dáme Vám o nich podrobně vědět co nejdříve!

1. listopadu chceme podpořit veřejné čtení Michalovy knihy „Malá“, které proběhne v Luxoru na Václavském náměstí v Praze. Ve stejném měsíci se dále chystá pokračování originálních divadelních představení Jaroslava Duška, tentokrát Pátá dohoda. Opět již teď můžete psát Dianě na dianafrei@email.cz.

Věříme, že se třeba rozhodnete některé akce zúčastnit, a proto neváhejte a útočte na nás s dotazy a podněty, které jsou již předem vítány! Jsme otevřeni všem dalším nápadům, názorům, čemukoli, co vytryskne z úžasné pokladnice myšlenek ducha Jednoty. Velice rádi podpoříme Vaše projekty, aktivity, organizaci akcí, neboť jsme tady v jednotě pro Vás!

Inspiračně jsme druhé pololetí roku 2012 nazvali obdobím na Vlně jednoty.

 

Jsme to my všichni dohromady, kteří vytváříme Tým Lidstva!

 

Máme Vás velmi rádi a posíláme do našich kruhů mocné objetí!

 

S láskou a sluneční energií v srdcích Vás všechny zdraví

 

David a Diana Freiovi, Váš koordinátorský tandem HT ČR

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist