tvoříme svobodný prostor

„Mezinárodní" setkání českého HT a slovenského DDK

31.07.2008 00:00

Milí příznivci HT

 

Přinášíme vám informaci k nadcházejícímu „mezinárodnímu" setkání českého HT a slovenského DDK, které pořádáme každoročně na hranicích Moravy a Slovenska. Setkání proběhne v termínu 26.-28.9.2008 v pohraničním městečku Sidonie v rekreačním zařízení Pohoda (https://www.rcpohoda.cz). Tentokrát se můžeme těšit, že se k nám přidají také lidičky z Nové Země. Jsou úžasní!

 K programu

Program na celostátních setkáních si tvoříme sami, kdy účastníci jsou zároveň i přednášejícími, lektory, léčiteli a cokoliv dalšího, co cítíte, že byste mohli předat druhým. Pokud máte zajímavý příspěvek, neváhejte a přidejte se! Témata (s přibližnou délou trvání) zasílejte na adresu <lacola@atlas.cz>.
 
 Stravování

Objednáváme společné vegetariánské menu. Na místě se dají přikoupit různé nápoje nebo jiné občerstvení. Pokud si nepřejete odebírat stravu, uveďte to prosím do přihlášky.

 

Cena

Cena se oproti minulému roku mírně zvýšila z důvodu zvýšení ceny za ubytování. Přesto zůstává velice nízká - 1100 Kč za celý pobyt, včetně ubytování, jídla a příspěvku na program. Sleva pro patrony (členy HT ČR) je 100 Kč. Ti kteří nebudou chtít odebírat stravu, si odečtou 300 Kč (150 Kč / den).

 

Můžete se přihlašovat už teď na adrese: lacola@atlas.cz
Neváhejte - kapacita je omezená počtem lůžek...

 

S láskou

Lacko a Markétka

Humanity's Team - ČR

(rozesláno 1.5.2008)

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist