tvoříme svobodný prostor

LT 2008 v San Francisco Bay

21.08.2008 10:23

Turné bezpodmínečné lásky Humanity’s Teamu 2008 – zastávka San Francisco Bay

Od Carly Allenové a Chipa Coopera

Jedna z nejdelších zastávek, které letošní Turné bezpodmínečné lásky HT obsahovalo na své dvouměsíční cestě severoamerickým kontinentem, se konala v  zálivu San Francisca. Měli jsme tu čest být jejími hostiteli.

Naše sedmičlenná rodina, která účastníky turné hostila ve svém domě v kalifornském městě San Rafael (zhruba 25 km vzdáleném na sever od San Francisca), je také provedla po krásném okolí San Francisca. Turné zde obnášelo tříhodinovou akci objímání, která se odehrála na nábřeží plném lidí, silný zážitek obrovského lesa sekvojí v Muir Woods, působivé pobřeží, výborné jídlo na Monterey Bay and a naší návštěvu webové vývojářky HT, Ursy Minorové.

Vrcholem této zastávky byl ale svatební obřad… a nejen ledajaký svatební obřad… ale spojení dvou úžasných vůdců HT a účastníků Turné: Martina Buehlera (koordinátora HT ve Švýcarsku) a Markéty Potměšilové (koordinátorky HT v ČR). Martin a Markéta si řekli své sliby pod otevřeným nebem, v překrásném prostředí dvora Jednoty v kostele Marin během obřadu, který byl přizpůsoben jejich přání.

Na mnoho ze svých návštěvníků i obyvatel, oblast San Franciského zálivu působí jako výjimečné místo přinášející…  silný duchovní… pocit. Cítili jsme tento pocit, když jsme společně sdíleli tolik nezapomenutelných momentů - týmáci z celého světa, kteří se zde setkali a spojili v jeden celek, v unikátní zkušenosti  tohoto "města v zálivu".

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist