tvoříme svobodný prostor

Laco

15.05.2008 11:31

Ladislav Lászlo, Bukši, Lacko, Laco

 

Jeho cesta spirituálním světem k Humanity´s Teamu byla dlouhá, však už mu je také přes čtyřicet, získal na ní spoustu zkušeností, přátel a moudrosti. Byl v kontaktu se spoustou skupin vycházejících ze spirituality New Age a hledal tu, která je nejbližší jeho srdci. Teď je to Humanity´s Team , ale umí si představit, že to, co dělá, by mohl dělat kdekoliv a s různými lidmi. V kontaktu s Humanity´s Teamem je od roku 2005 a od února 2007 je národním koordinátorem v tandemu s Markétkou Potměšilovou.

 

Hlavní doménou jeho duchovních zájmů jsou mezilidské a partnerské vztahy, do kterých má hluboké vhledy a dokáže naslouchat a velmi účinně pomáhat lidem s problémy v manželství nebo partnerství. Právě seminářům osobnostního rozvoje z hlediska duchovního partnerství nebo partnerství jako duchovní záležitosti se chce věnovat až skončí jeho práce na místě koordinátora.

 

Svoji roli v životě rád připodobňuje k té části indického trojbožství, které se říká Višnu - udržovatel. Jeho silnou stránkou je propojovat věci a lidi mezi sebou, najít to, co mají společné a udržovat vztahy mezi nimi. Do záležitostí, které jsou v souladu s jeho srdcem, dává obrovské množství energie, lásky a nadšení a účinně podporuje lidi kolem sebe. Když si něco zamane, dokáže být zarputilý jako býk, kterého má ve znamení.

 

Je schopný organizátor a dokáže zařídit spousty věcí. Uzemňuje a realizuje to, co jiní vymyslí, ale také sám má spoustu nápadů. Jeho láskou jsou počítače, které ho i živí, pracuje jako konzultant pro jednu nadnárodní firmu. Díky znalosti angličtiny se také zapojil do práce evropského a světového týmu HT a je administrátorem webu Humanity´s Teamu.

 

Bydlí v Brně, ale pochází ze Slovenska a v jeho žilách koluje i maďarská krev. Na Slovensko se rád vrací a bere nás sebou, proto i jeho zásluhou máme spoustu slovenských přátel, včetně jeho rodiny. Hraje na kytaru, vaří vynikající halušky, je znalec dobrého čaje.

 napsal Kamil

Zpět

Vzkazy pro Laca

Datum
Vložil
Titulek

Co sem mam napsat?

Ahoj Laco,zdravi vysocina.

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist