tvoříme svobodný prostor

Koordinátorský tandem v roce 2012

06.02.2012 18:15

 

Drazí přátelé,

s radostí Vám oznamujeme, že jsme byli Radou HT ČR zvoleni jako nový koordinátorský tandem pro rok 2012.

Stalo se tak v rámci výročního setkání Patronia HT ČR dne 28. ledna 2012. V příloze Vám posíláme zápis z této akce, dále pak připojujeme zápis z pravidelného setkání Rady HT ČR a překlad marketingového plánu Světového týmu.

Chtěli bychom zde upřímně poděkovat za důvěru, kterou nám projevili všichni patroni, radní i příznivci při zvolení do této velice odpovědné funkce. Především chceme poděkovat Markétce a Lackovi, kteří nám „novo-spirituální štafetu“ postoupili.

Je to pro nás silná výzva. Úžasnou tvorbu, invenci, koordinační um, profesionální vedení občanského sdružení a v neposlední řadě i skvělou reprezentaci na mezinárodním poli – to vše z „duševního pera“ Marky a Lacka vnímáme jako inspiraci a jedinečný základ pro další vývoj českého „hátéčka“.

Chceme harmonicky uchovat kontinuitu HT, to je náš jediný, ale hlavní cíl. Máme v mysli několik projektů, ale chceme se jim věnovat postupně. Především bychom se rádi scházeli. A to třeba nejen osobně v rámci skupinek – „naše karlínská“ už zahájila :-) -, ale i komunikačně, na skypu, na facebooku – zde máme záměr vytvořit profil českého HT v nejbližší době – atd.

Naším záměrem je obnovit tradici celorepublikových a evropských HT setkání. Dále chceme dokončit korekci překladu a zrealizovat vydání knížky Součást změny, na které v rámci HT pracujeme od roku 2005.

Vítáme samozřejmě každý nápad, každou pomoc, každou myšlenku, která HT posunuje dopředu.

Cítíme, že jsme stále Jedno. A to nám dává chuť být právě v tomto roce oním tandemem, na který se můžete obrátit. Lacko a Marky společně s Jájou zůstávají v Radě, což je i nadále úžasná skupinka, která Vaši energii může podpořit a třeba i nakopnout do sociálního česko-zahraničního povědomí!

Máme Vás všechny moc rádi a těšíme se na společnou tvorbu! Pokud se cítíte být součástí týmu anebo si jen třeba chcete vyzkoušet, do jaké role se hodíte, mrkněte na další přílohu – Belbinův test.

Ať je Harmonie Tvoření symbolem pro český HT v tomto roce!

S láskou Vás zdraví a vnitřní pohodu Vám přeje

Váš koordinátorský tandem David a Diana Freiovi



P. S. naše kontakty:

David Frei: freida@gentlemail.cz, 607814149
dragoste@volny.cz
skype: jbs.europe.david

Diana Freiová:
dianafrei@email.cz, 721835462
skype: diana frei

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist