tvoříme svobodný prostor

Damanhur: projekt Nový Život

10.11.2010 19:05

Projekt Nový Život pokračuje s nadšením na straně naší a s úspěchem na straně zainteresovaných.

Připomínáme, že Nový Život je projektem, který dává všem možnost být okamžitými občany Damanhuru na tři měsíce, kdy se lide začlení do komunity a na konci třiměsíčního období se každý může rozhodnout, zda ve zkušenosti bude pokračovat. 

Přijali jsme celou radu nových občanů různého věku s vlastnostmi i jazyky velmi rozdílnými. Více než stovka dalších přibude k nám začátkem jara. Někteří již Damanhur znají delší čas, zatímco pro další jsou to první zážitky, někteří přijeli jako návštěvníci a tento projekt je nadchnul natolik, že se vrátili domů sbalit si věci a vrátit se do Damanhuru. 

Pro ty, kdo neznají italštinu, jsme zorganizovali za pomoci jedné nové občanky lekce italštiny pro cizince, jez probíhají každé pondělí. 

Noví občané zapadli do našich rodin, komunit a začali žít s námi dny intenzivní a zahrnující užitečné aktivity pro komunitu, společná setkávání , kulturní a hudební večery. Pracuje se dohromady a pomalu se poznáváme a stáváme se přáteli. Počet lidi roste každým dnem. 

Jste  li připraveni také vy běžet rychle směrem k novému Světu, přijďte si s námi hrát tuto hru, chopte se této synchronní příležitosti dočasného občanství, dveře jsou otevřeny i pro vás.

Vezměte sebou své přátele, kteří mohou byt vašimi společníky na této dobrodružné cestě uvnitř vás a uvnitř Damanhuru.

Přeložila Iva Haas

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist