tvoříme svobodný prostor

Co je Nová Země?

01.05.2008 09:44

Nová Země je vize světa, kterou máme ve svém srdci. Je to svět podle našich nejkrásnějších představ, kde je mír, láska mezi lidmi, harmonie mezi národy, kde spolupracujeme na rozkvětu planety.

Nová Země jsou lidé a vztahy mezi nimi. Jsme to my a naše vědomí, že všichni jsme součástí jednoho celku, že jsme propojeni do obrovské mozaiky, která se jmenuje lidstvo.

Nová Země je duchovní místo, které vzniká mezi námi, které aktivně vytváříme tím, jak se propojujeme. Je to způsob našeho života, myšlení a konání, kterými směřujeme k jednotě, kterými se vzájemně podporujeme v životě podle svých nejkrásnějších představ.

Chceme být spolu na Nové Zemi a společně tvořit, každý svým způsobem a podle svého srdce. A tak hledáme  způsob, jak tuhle vizi realizovat,  jak podle ní žít už tady a teď. Hledáme cesty, jak být spolu a jak při tom spolupracovat a jak tvoření Nové Země podpořit i penězi.

Zdrojem pro tvoření Nové Země jsme my lidé. Tvoříme jí svou láskou, svými vizemi, inspirací či nápady, svým časem, energií či elánem, svou prací, projekty i svými penězi.

Nová Země už tu mezi námi je, každý v sobě nosíme její kousek, máme jí v srdci. A zbývá nám jediné, najít jí. Hledá se tak, že pokládáme sami sobě jednoduché otázky: co je smyslem mého života? Kým jsem? Co miluji? Co chci ve svém životě dělat? Co mě dokáže naplnit nekonečným štěstím a blažeností? – Když najdeme odpověď, je to ZDROJ, ze kterého tryská energie našeho života, elán, nadšení, láska. A každý tu odpověď v sobě máme, proto JSME ZDROJEM.

Když tuto inspiraci sdílíme s druhými lidmi a oni zase sdílejí s námi to své, dokážeme najít co máme společné a co můžeme dělat spolu, jak jeden druhého můžeme podpořit v dělání toho, co opravdu milujeme. Komunikujeme mezi sebou, předáváme si nápady, ale také energii a peníze. Ti, co chtějí něco udělat pro Novou Zemi, jsou podpořeni těmi, kteří mají peníze a výsledky práce užívají. Tohle vědomí je základem systému vzájemné podpory, který je PROSTĚDKEM TVOŘENÍ Nové Země.

Jsme spolu a spolupracujeme. Jsme propojeni do obrovské sítě vzájemně koordinovaných projektů, které se podporují. Vkládáme do tvoření svou práci, to nejlepší, co v nás je, lásku, nadšení, elán. Každý z nás žije svůj život podle své nejkrásnější představy. Když vnímáme ducha jednoty, NOVÁ ZEMÉ UŽ EXISTUJE.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist