tvoříme svobodný prostor

Celostátní setkání příznivců HT v Sidonii

05.05.2009 15:00

 

Milí přátelé a příznivci Humanity´s Teamu!

 

 

Setkání v Sidonii je tady! Toto setkání pořádáme každoročně se slovenským DDK (Duchovno-diskusný klub) na hranicích Moravy a Slovenska. Minule jsme vytvořili Novou zemi (https://plus.humanitysteam.cz/news/a16-celostatni-setkani-ht-a-ddk-sidonie), teď budeme tvořit vztahy na Nové zemi. Nechali jsme se inspirovat knížkou Poselství od protinožců, kde se říká:

Každý ze sebe vydává to nejlepší - a obohacuje tím druhé lidi.

Už teď nám můžete posílat svoje příspěvky k tomuto tématu, abychom je mohli zakomponovat do programu. Jak chcete vytvářet tyto vztahy? Co pro vás znamenají? Jak je chcete prožívat?

Kdy
 

Setkání proběhne v termínu 22-24.5.2007 v pohraničním městečku Sidonie v rekreačním zařízení Pohoda ( www.rcpohoda.cz). Sidonie se nachází nedaleko Brumova-Bylnice, v pohoří Bílých Karpat. Přesnou polohu najdete na serveru supermapy.centrum.cz nebo www.mapy.cz. Můžete přijíždět v pátek od 17:00.

 

Spojení

 

 

Autem / autobusem:

  • ČR: Valašské Klobouky - Brumov-Bylnice - Sidonie
  • SR: Trenčín - Horné Srnie - Sidonie

 

Vlakem:

  • ČR: Uherské Hradiště nebo Veselí nad Moravou - Uherský Brod - Slavičín - Bylnice - stanice Vlárský průsmyk (dále cca 400 m pěšky)
  • SR: Trenčianska Teplá - Vlárský průsmyk (dále cca 400 m pěšky)

Placení, slevy
 

 

Nemusíte posílat peníze předem, platí se na místě. Cena za celý pobyt, včetně ubytování, jídla a příspěvku na program, je 1100 Kč. Ti kteří nebudou chtít odebírat stravu, si odečtou 300 Kč (150 Kč / den). Sleva pro patrony (členy HT ČR) je 100 Kč.

Jídlo
 

 

Budeme se stravovat společně, jídlo bude vegetariánské. Na místě si můžete dokoupit různé nápoje nebo cukrovinky.

Kontakt

 

Ladislav Lászlo: lacola@atlas.cz nebo telefonicky na čísle +420-543422272 (v pracovní dny).


 

S láskou
 

Lacko a Markétka
Humanity´s Team - ČR
 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist