tvoříme svobodný prostor

9.4.2010 - Avatar versus Damanhur

31.03.2010 10:40

Dobrodružství duší a tajemné podzemní chrámy je téma přednášky, ve které jeden ze zakladatelů Damanhuru, Condor Girasole, představí nejstarší fungující komunitu. Damanhur je v Itálii, v podhůří piemontskych Alp, severně od Turína. Přednáška se uskuteční v pátek 9.4.2010 od 20 do 22 hodin na holešovickém výstavišti v Praze v rámci Festivalu Esoteriky a Biostylu.
 
Během celého víkendu 9.-11.4.  budou v hlavni expozici Festivalu nové umělecké fotografie z Damanhuru, které jsou právě teď v tisku a v Čechách máte možnost je shlédnout jako první a potěšit se tím, jakou krásu lidé dokážou společně vytvořit. Uvidíte unikátní snímky z podzemního chrámu věnovanému lidstvu (Temples of Humankind), který je označovaný jako osmý div světa. 
 
Součástí prezentace Damanhuru na Festivalu budou i ukázky umění Selfica a damanhurianského Posvátného Tance, ve kterém se pohybem píší do vzduchu zprávy v Posvátnem Jazyce.

Zveme Vás na tuto první oficiální prezentaci Damanhuru v Čechách, kterou budou následovat další semináře a prezentace. Přednáška proběhne v angličtině, překladatelkou do češtiny bude Iva Haas - jediná Češka, která nyní v Damanhuru žije.

Srdečně zvou Condor a Iva

 

 

Iva a Condor na Borovici, srpen 2009

 

Odkazy a související články

Damanhur – laboratoř lidské budoucnosti

Chrámy Damanhuru

www.damanhur.org

www.damanhurcz.blogspot.com (blog v češtině - připravuje se)

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist