tvoříme svobodný prostor

5.- 7.12.2008 Mikulášské setkání v Praze (17.celostátní)

20.10.2008 07:55

Motto: CESTY (k sobě i druhým, do hlubin i k výšinám, cesty a změny budoucnosti, minulosti, přítomnosti, cesty na zem i jinam).

Čas: můžete příjíždět od 5.12.2008  cca 17 hodin, Jája bude na místě, oficiální zajájení bude 6.12. v 10 hod. Předpokládaný konec 7.12. v cca 17 hodin. Místo: A centrum, Vítkova 10, Praha 8-Karlín. Je to i pěšky blízko Florence, kolmá ulice na Křižíkovu, nebo tramvají č. 8 nebo 24 jedna stanice od Florence jménem Karlínské náměstí a příčná ulice na tram. koleje. Mapka na www.materstvi.cz 

 

 

Milí přátelé,

tímto vás zvu na Mikulášské setkání v naší Matičce Praze, kde se už tradičně koná předvánoční setkání. Toto setkání, ale nebude v hotelu Green Garden, ale budeme mít pronajatý celý víkend v A centru mateřství v Karlíně. Cena pronájmu je 5000 kč a protože počítám s tím, že se nás sejde víc než 25, tak jsem určila vánoční jednotné vstupné 200 kč, jako lístek do kina, ať pro ty, co tu budou spát, tak pro ty, co se zúčastní třeba jen půl dne. Středisko je dobře vybaveno pro takovéto akce, je tam malý a velký sál, kuchyňka se sezením a plným vybavením, filtrovaná voda, dva záchody a sprcha. Na sezení i spaní matrace tenčí i tlusté, jsou tam i deky, meditační bobky i obyč. polštářky, velké balony, židle, CD přehrávače. Další masážní místnost si zamlouvám já, abych Vás svým hlasitým spaním nerušila. Dům je umístěn v tiché ulici a parkování bezproblémové, v domě jsou umístěny jen kanceláře, takže hluk v nočních hodinách nevadí. Počítám s tím, že bychom snídali zde, a na obědy, večeře je tady dost i nekuřáckých restaurací. (je zde i plechové nádobí a sporák i lednice, takže je možnost si i něco uvařit) Kafe, čaje, cukr si zamlouvám, že přinesu. Možná přinesu i vánoční pečivo, jestli už budu mít upečeno, když tak koupím ovoce. Určitě nezapomenu na malé dárky pro každého. Takže nezapomeňte vzít něco na výzdobu, čímž si také uděláme slavnostní vánoční náladu. Kamil navrhuje udělat tento víkend hodně tvořivě (výtvarně)-naše vize atd. (barvy, pastelky sebou) a já bych si představovala také dost hudby- vánoce mám s tím spojeny, Vlasta Č. i další, by zase chtěli nějaké scénky, s tím jsme se všichni dobře pobavili a Petrovi tance a Fracouzský a Řecký také určitě budou. Programy od Blanky i Evičky, Lacka, Vlastičky a dalších byly tak pěkné, že doufám, že zase nějaké objeví (spacáky, dárky, barvičky si vemte!)

Na Vaše příspěvky do programu a setkání s Vámi se Těší organizátorka-žižkovská občanka

Jája Dušková

Hlaste se prosím u mě tj. jajaduse@centrum.cz

Program se vytvoří s Vámi-tak jen výňatek

Pátek: Všechny cesty vedou do Karlína

Sobota: Cesta do Karlína- Cesta k osvícení

Neděle odpoledne: Osvícení světlonoši odcházejí (posíleni uličkou lásky) na své další cesty

(z vánočního setkání 2005)
 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist